Как да поръчам?

За да поръчвате стоки от нашия електронен магазин трябва да се регистрирате на нашия сайт или да го направите като гост клиент.

Регистрирайки се Вие ще получавате актуална информация за нови стоки и промоции на сайта, както и ще проследявате статусите на направените от Вас поръчки.

Ако не сте регистриран в сайта трябва да попълните кратка форма изискваща вашите лични данни, необходими за осъществяване на доставката на поръчаната от Вас стока.

Разгледайте предлаганите от нас продукти и чрез натискане на бутона купи, те ще бъдат добавени във вашата кошница.

Ако желания от Вас продукт има различни размери, цветове или други опции, трябва да маркирате желаните и след това продукта ще отиде във вашата кошница.

Ако желаете повече от един брой от съответния артикул трябва да отбележите желаното количество.

Когато приключите с избора на стоки, отидете в количката където ще видите избраните от вас продукти.

Ако всичко ,което искате е там натиснете бутона плащане и отбележете начините на доставка и плащане.

Прегледайте внимателно всички необходими данни за доставка и ако всичко е наред натиснете бутона Поръчай.

След като вашата поръчка се завърши, наш сътрудник ще се свърже с вас по телефона до няколко часа (в работното време), за да потвърди нейната доставка.

При невалиден телефонен номер или при невъзможност да се свържем с вас, поръчката Ви няма да бъде изпратена.

Цената да доставката се определя от доставчика,като до адрес е по-висока, спрямо до офис. Куриерските фирми, с които работи on-line магазин Малките палавници са ЕКОНТ и СПИДИ. Сумата от 6.00 за доставка е до офис на куриер, а до посочен от вас адрес се изчислява съответно от желания куриер . При доставка до офис трябва да напишете адреса на най - удобния за Вас офис.

Доставката се извършва до офис на куриера или до адрес на клиента. При поръчка трябва изрично да упоменете къде да бъде доставена закупената от вас стока и пожелание куриера с най-удобен офис до Вас.

При поръчка над 60лв доставката е безплатна до посочен от Вас  офис на куриер. Във всички останали случай е за сметка на клиента. Безплатната доставка е валидна само в рамките на страната.

С бутона "Бърза поръчка" може да поръчате желан от вас продукт само чрез посочване на телефонен номер. Наш сътрудник ще се свърже с Вас и ще уточните Имената и адреса на доставка. Чрез "Бърза поръчка" може да поръчвате само по един артикул. При невалиден телефонен номер или при невъзможност да се свържем с Вас, поръчката Ви няма да бъде изпълнена и съответно изпратена.